dijous, 23 de juny del 2011

al infern en avio

ara mateix estic a la ciutat de Nepalghanj o algo aixi. Aquest mati he agafat un avio molt cutre, bimotor amb helices, que ma deixat a dues hores infernals de bus d'aqui. Ara mateix aqui fa molta calor i molta humitat aixi que segurament vaig cap a un parc natural que esta aqui al costatat i intentare buscar algun tipus de safari fotografic economic, ja que aquest parc natural te tigres de Bengala, rinoceronts , elefants i molta molta marihuana (wild life) pero no es  bona temporada per vindre aqui, pero no es veuen tigres tots el dies, aixi que aprofito la benentesa.

El Dollpo increible, un lloc perdut amb uns paisatges increibles i tot de Tibetans, que viuen en aquestes valls. He estat 4 dies sense passar per cap poble, nomes campaments de gent  que es dedica a buscar la Hayarsacumba, un cuc que troben sota terra per despres vendrels a la china ( Himalayan Viagra) aquest negaci mou molts milions de  rupies, i les muntanyes son plenes de gent buscant aquest cuc. Una vegada el cuc es mort, a sobre i neix un bolet molt petitet, i aquest marca la ubicacio del cuc. ja us ho esxplicare millor.

 Despres de pasar dos colls de mes de 5 mil metres arrives a un poble encantador amb parabolica de les grans ( paella per 200) i al enchufar el movil; veus que avui es el dia que es casen l'Ari i al Lluis , increible poder fer aquesta trucada i donar-los la enorabona ( aquesta vegada si que vaig plorar, Gema), satelit conection, no te preu, o si.

Laltre cosa curiosa es el funcionament d'aquest  aeroports de muntanya on no esta gaire clar quan i com volen els avions , tot depen de les condicions meteorologiques. total que al final he pagat 65 Eurus i el meu mobil pel billet d'avio i aqui estic. Molts petons a totes i ja us dire algo mes en pocs dies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada